Goroma.net Rejser Biludlejning Italien

Biludlejning Italien

biludlejning italien

Italien, der er rig på historie, besøges af tusindvis af danskere året rundt, med velkendte turistbyer som Rom, Milano og Venedig, der besøges mest. Sidstnævnte er en by, der er helt fri for trafik og passer derfor ikke til dem, der ønsker en hel almindelig bilferie i Italien. I modsætning til det er landets hovedstad, er Rom et rigtigt godt udgangspunkt for en biltur med en udlejningsbil (se www.italienbiludlejning.dk eller biludlejning Italien), hvor man kan gå på opdagelse i de mange hundrede velbevarede seværdigheder, der er en del af landets rige historie. Rom har ca. tre millioner indbyggere med et land på 60 millioner italienere.

Italiens klima varierer meget fra nord, til de varme sydlige badebyer. I forhold til de to mest besøgte byer i landet, ligger Rom ca. i midten af landet langs Middelhavskysten, hvorimod Milano er omringet af land ved landets nordvestlige grænse mod Schweiz.

Typiske byer at besøge med bil

Når man tager til Italien, er de fleste destinationer tilgængelige med en udlejningsbil. I forhold til flyruter fra Danmark, er Rom helt sikkert en af de mest populære destinationer, men andre byer i landet kan også besøges ved hjælp af en udlejningsbil. Det er for det meste ikke så dyrt at leje en bil i Italien, men vær opmærksom på, at kørestilen i landet er hård og aggressiv, især i centrum af landets større byer. Vi anbefaler, at du lejer en bil i lufthavnen, når du ankommer, hvilket vil gøre det muligt for dig at undgå alt for meget besvær i byens centrum.

Rom

Hovedstaden Rom er favorit-destinationen iblandt mange danskere, der ønsker at opleve Italien. For det meste er de fleste seværdigheder på gåafstand fra byens centrum, heriblandt Colosseum og Vatikanet, men med en udlejningsbil i Rom kan du gå på opdagelse ved de minde kendte seværdigheder, der findes i Rom. Vi anbefaler også, at du tager en køretur forbi Tivoli, der engang var et romersk sommerferie sted. Det ligger ca.  30 km fra byens centrum og er blevet genoprettet på en måde, der har givet den sin middelalderlige charme tilbage. 25 km sydvest fra Rom ligger byen Ostia Antica, som minder om en mere end 2000 år gammel historisk by. Det kan stærkt anbefales!

Milano

Den nordlige italienske by Milano er måske mest kendt for fodboldkulturen og er centrum for to af de største fodboldklubber Inter Milan og AC Milan, der begge hører til Milano. Milano er en forholdsvis stor by, og derfor kan det være en god idé at leje en bil, mens man er der. Uanset hvad skal du være parat til den ekstreme biltrafik, der findes i byen med meget kaotiske vejsystemer. Udenfor Milanos centrum findes der dog en del mere behagelige veje, smukke udflugter samt en masse seværdigheder.

Pisa

Du har helt sikkert hørt om det Skæve Tårn i Pisa, som er byens mest populære turistattraktion. Men Pisa såvel som det Toskanske område, byder på så meget mere end det! Det er et meget godt udgangspunkt for en biltur, og det er det område i Italien, (nord for hovedstaden), som du vil nyde mest at i form af autentiske oplevelser. Her vil du kunne besøge vingårde samtidig med at du nyder de smukke omgivelser. Du kan køre til den historiske og vigtige by Firenze (ca. 100 km fra Pisa) eller nyde den turistede badeby Viareggio (ca. 25 km fra Pisa).

Trafikregler i Italien

Kørsel i Italien er ikke for de generte bilister, da trafikken er ret aggressiv i sammenligning med Danmark. Især i myldretiden i byens centrum, kan meget aggressive italienske bilister forskrække selv de mest erfarne bilister. Udover det er der ikke så mange trafikregler, man skal være opmærksomme på, udover at det ikke er tilladt at køre ved nogle historiske steder. I disse tilfælde vil du kunne se skiltet ”Zona Trafico limitato.” I modsætning til andre europæiske lande, er det tilladt at tale i telefon i Italien, imens man kører. Det forudsætter dog, at det er ved hjælp af en håndfri løsning.

Fartgrænser i Italien er normalvis angivet på skilte ved vejsiden, men fartgrænserne er normalt 50 km/t. i byer, 90 km/t. i landdistrikter og 130 km/t. på motorveje.

Related Post