Goroma.net Rejser Bilferie i Italien

Bilferie i Italien

bilfere i italien

Italien ligger i Middelhavsområdet i den sydlige del af Europa. Landet består af en halvø og to større øer ved navn Sicilien og Sardinien, der begge er kendte turist destinationer. I Italien benytter man sig af euro som valuta, da Italien er en del af den Europæiske Union. Milano er kendt som at være et mode-mekka, men det er også Italiens finansielle centrum. Et land, der er så gammelt som Italien er fyldt med historie og kultur. Hovedstaden, Rom, var for eksempel det vigtigste område for Romerriget. Landet er dækket med bjergområder, de mest kendte af områderne er alperne. Men Italien har så meget mere end det, alt fra gode landbrugsområder til rige og varieret flora og fauna. Italien er et af de mest folkerige lande i Europa.

Et land med kulturhistorie

Som nævnt ovenfor er alperne en kæmpe attraktion, især for dem, der elsker aktiviteter, der kan foretages om vinteren, såsom alpint skiløb. Udover dette er Rom, Firenze og Venedig blandt verdens med besøgte turist destinationer på grund af deres store og livlige udvalg indenfor kultur, og så byder områderne på et subtropisk klima. Man skal heller ikke glemme, at Italien er et af de få lande med vulkanske aktiviteter. Vesuvius er et af de eneste vulkaner verden over, der stadig er aktive. Igennem årene har Italien spillet en vigtig rolle i Europas kulturhistorie indenfor områder som arkitektur, kunst, litteratur, musik og film. Det gør det til et land med en masser steder, der er værd at gå på opdagelse på, hvis man både ønsker at berige sin egen interesse for kultur og for at finde frem til nye interesser.

Biludlejning i Italien

Du kan nå en del med en udlejningsbil i Italien og få set en del indenfor relativt kort tid. Du kan køre langs den kendte og lange Gardasøen eller Comosøen. Eller tag på opdagelse i Sydtyrol, der byder på en rig gastronomisk oplevelse, såvel som en fantastisk udsigt udover bjergene. Italien er virkeligt et land, der er værd at besøge.

Oplev en rigtig landsbysbistro, der er omgivet af vinmarker, hvor du vil få serveret hjemmelavet pasta. Her kan vi anbefale, at du flyver til den største by, som du er interesseret i at besøge og derefter lejer en bil for at kunne gå på opdagelse i omkringliggende områder eller for at køre hen til den næste by. Vi anbefaler også, at du sammenligner priser online før du vælger det firma, du ønsker at leje bilen af. Der findes altid offentlig transport fra lufthavnen til selve byen, men det er også meget nemt at leje en bil i lufthavnen, hvis det er det, du kunne tænke dig. Du vil kunne finde både lokale og udenlandske biludlejningsfirmaer i Italien.

Trafikkultur i Italien

Vi anbefaler, at du tegner en fuld forsikring, når du lejer en bil, selvom trafikkulturen i Italien ikke er så dårligt, som hvad man hører om. Hvis du kører forsigtigt, og hvis du generelt er en forsigtig bilist, skal du nok klare den. Du skal dog være opmærksom på de snævre gader, da der nemt kan forekomme ridser og buler, da italienske bilister ikke passer så godt på – som biludlejningsfirmaerne gør det.

Vigtige attraktioner

Du kan ikke tage til Italien, uanset hvilken by, landsby eller ø du skulle ende på, uden at spise is (og rigtig meget endda)! Italien er kendt for dets store udvalg af forskellige is, og isens tekstur samt hele den gastronomiske oplevelse er noget, man ikke skal gå glip af. Udover byen nævnt ovenfor, er ”Cinque Tere” også en vigtig og stor attraktion i Italien. Det er en samling af fem meget charmerende byer i den nordvestlige del af Italien, hvor du kan tage fra by til by på gåben.

Øerne Sardinien og Sicilien

Øerne Sardinien og Sicilien kan også stærkt anbefales, hvis du leder efter en mere afslappende badeferie i de smukke naturomgivelser. Det er også muligt at sejle fra ø til ø. Italien er helt sikkert et land, hvor du kan lade din indre romantik blomstre. En del af landets attraktioner har en ægte romantisk atmosfære og er værd at besøge, før de eventuelt skulle forsvinde.

Gammel kultur

Vi anbefaler en afslappende gondol-tur i Venedig (før det synker), for at se tårnet i Pisa (før det falder) og at opleve det historiske Pompeii (før det undergraves). Du kan også besøg vingårde for at smage på nogle af de lækre vine, der findes på vingårdene som Valpolicella og Amarone. Til sidst, og bestemt ikke mindst, må du endelig ikke gå glip af en tiramisu til dessert!

Related Post